Restaurant MIRA

La Exquisite by Mira VOI sunteti in centrul atentiei noastre! Suntem echipa care realizează o completare unica și fundamentala intre ideea clientului și materializarea acesteia. este rezultatul a peste 12 ani de experiență, bazat pe istoricul evenimentelor de succes care au avut loc la Pensiunea Mira. Oferind servicii de înaltă ținută, de-a lungul anilor am raspuns cu promptitudine solicitărilor, mai mult sau mai puțin convenționale. In acest moment, prin serviciile proprii Pensiunea Mira ☆ ☆ ☆ ☆ precum si o selecție riguroasă de colaboratori din varii domenii conexe, avem certitudinea că am transformat multe vise – fie ele clasice sau inedite – în realitate. Ne-au încredințat în totalitate reușita zilei celei mari nenumărate cupluri de miri, și pledăm vinovați, cu vot unanim, pentru promptitudine, flexibilitate si seriozitate..

Găzduim orice tip de eveniment privat/corporate în cele 3saloane:

- RESTAURANT MIRA 100 de locuri

- SALON MIRA pana la 170 de locuri

-Terasa MOFT BY MIRA - 50-300 pers

- EXQUISITE BY MIRA de la 120 până la 350 de locuri.

Mireasa, mirele și invitații au nevoie de timp și de spațiu pentru pregătirile dinainte de nuntă. Noi punem la dispoziție camere special amenajate pentru relaxare, înainte de eveniment.

Mirii beneficiază întotdeauna de o camera gratuită.

Suntem o echipă responsabilă, devotată și organizată, cu servicii de calitate și originale cu care ne mândrim să ne prezentăm la evenimentul tău.

Pentru că ne dorim ca petrecerea visurilor voastre să devină realitate, Exquisite by Mira va prelua responsabilitatea tuturor aspectelor ce țin de logistică și planificare, cu promisiunea că vă va depăși așteptările.

Sună-ne la numărul de telefon +40 (769) 003 370 sau scrie-ne la adresa de e-mail Exquisitebymira@gmail.com și hai să stabilim toate detaliile. Sub motto-ul celor 5 P (“perfect, planning, prevents, pathetic, performance”). Mira Suntem încântați sa te avem ca oaspete distins într-un loc elegant si special, la doar 15 de minute de Bârlad

Hours
  • Mic dejun: 7.00 am – 11.00 am (zilnic)

  • Pranz : 11:00 – 16:00 (zilnic)

  • Cina: de la 16:00, la ora 23:00 (zilnic)